logo osteopathie goes

Osteopathie Goes

Pauwenhof 49
4461 SC Goes
T - 0113 76 00 25
M - 06 12 21 46 23
E - info@osteopathiegoes.nl
Pauwenhof 49 - 4461 SC Goes
Tel. 0113 76 00 25 - Mob. 06 12 21 46 23
info@osteopathiegoes.nl
Osteopathie Goes Marian Kerkhove afbeelding 1
marian kerkhove foto

Marian Kerkhove

Marian Kerkhove van Osteopathie Goes is een geregistreerd osteopaat D.O. - M.R.O. en heeft haar 5-jarige studie afgerond aan de Academy of Osteopathie in Gent.

lees verder

afbeelding osteopathie bij volwassenen

Volwassenen

Osteopathie kan erg efficiënt zijn bij bepaalde klachten. Osteopaten zijn echter geen vervangers van medici, dus in sommige gevallen kan het handig zijn uw huisarts te raadplegen.

lees verder

afbeelding osteopathie bij kinderen

Kinderen

Bepaalde klachten bij baby's en kinderen kunnen al voor (of tijdens) de geboorte ontstaan. Een verkeerde ligging of problemen tijdens de bevalling kunnen hier de oorzaak van zijn.

lees verder

afbeelding tarieven osteopathie

Tarieven

Osteopathie Goes is een erkende praktijk voor osteopathie.
Veel zorgverzekeraars vergoeden dan ook (een deel van) de behandeling. Bekijk het overzicht zorgverzekeraars.

lees verder

Klachten en geschillen

Uiteraard doe ik altijd mijn uiterste best om u zo goed mogelijk te behandelen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent en dan is het goed om dit samen op de juiste manier op te lossen. Mocht u ergens niet of minder tevreden over zijn, dan kunt u dat het beste met mij persoonlijk bespreken, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.
Als geregistreerd NRO Osteopaat val ik tevens onder de Klachten- en geschillenregeling Osteopathie. Dit houdt in dat u zich altijd kunt richten tot de Geschillencommissie. Hoe dit werkt leest u op de website van het NRO.